Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Wie is Marcel?

Hondengedragsdeskundige Marcel Gloudemans is door Cesar Millan, persoonlijk, opgeleid in Amerika, beter bekend in Europa vanwege zijn serie op National Geographic The Dog Whisperer.

Opgegroeid in een gezin met Duitse herders heeft hij later in zijn gezin diverse herders met serieuze gedragsproblemen ter adoptie genomen. Ook werd hij regelmatig gevraagd door hondeneigenaren om hulp bij het opvoeden en oplossen van een breed scala aan problemen welke met plezier en succes altijd werden opgelost.

Gedurende de afgelopen jaren heeft hij een opleiding hondengedragstherapie bij DogVision gevolgd maar vond dit te beschrijvend en weinig toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Daarom is hij naar Amerika gegaan om zich te kunnen specialiseren in krachtige praktijkoplossingen bij wie anders dan de Dog Whisperer Cesar Millan en zijn team.

Door het succes hiervan begon dit een groot beslag op al zijn tijd te leggen waardoor hij met zijn bedrijfsactiviteiten is gestopt om zich volledig te kunnen toeleggen op het ondersteunen van honden eigenaren en de zaken waar zij tegenaan lopen teneinde de behoefte van de hond en samenwerking met zijn baasje te kunnen perfectioneren.

Mijn aanpak

Misschien heb je al meerdere trainers-coaches-kynologen en hondenscholen geprobeerd maar heb je geen echte oplossing kunnen vinden? Grote kans dat de achterliggende echte oorzaak niet is achterhaald waardoor dit alleen maar tijdelijke oplossingen waren.

Als gedragsdeskundige heb ik jarenlange ervaring en meerdere opleidingen genoten (zie mijn opleiding) en help ik mensen met plezier in het beter te begrijpen en inzicht krijgen waarom jouw hond doet wat hij doet. En dan niet alleen op een intelligente manier, zoals wij mensen functioneren, maar ook op een instinctieve manier, zoals honden zijn. Alleen op deze manier is een blijvende positieve gedragsverandering te realiseren waarbij het belangrijk is dat de mensen positief en actief met hun hond aan de slag willen gaan. Inzet, vertrouwen en energie zijn belangrijke pijlers voor succes!

Een grondige analyse van de hond, de eigenaren en zijn omgeving met de daarbij aanwezige prikkels is hierbij van grote waarde om tot een stappenplan te komen.

Met nieuwe inzichten en nieuw gedrag wordt de balans en rust in ieder gezin of roedel weer hersteld en is het samenzijn weer een bron van positieve energie en vertrouwen!

Na mijn analyse zal ik je niet zomaar vertellen, maar daadwerkelijk laten zien, (zien is geloven) hoe het gedrag van jouw hond ook kan zijn en hoe prettig en in harmonie hij/zij in zijn omgeving kan functioneren. Het consequent blijven toepassen van deze methode op een positieve manier en met de juiste energie en lichaamshouding is de enige voorwaarde voor levenslang succes/resultaat.

Diploma's

Leren bij Honden

Toegepaste Ethologie van de Hond

Training Cesar's way

Training Cesar's Way II