Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Oosterhout

Hondenschool Marcel Dog Training is de hondenschool in de regio Oosterhout waarbij privéles gegeven wordt speciaal gericht op eigenaar en hond. De focus ligt op de regio Oosterhout, Breda, Etten-Leur, Made en omstreken. Elk probleem met je hond is op te lossen met de juiste aandacht en techniek.

Wil jij ook het beter kunnen samenwerken met je hond zonder irritatie of herhaalde commando’s, weer plezier uit je hond halen en leren hoe honden leren zodat je zelf aan de slag kunt om het gedrag van je hond te verbeteren?

De MDT-trainingen zijn geschikt voor mensen die op open staan te ervaren hoe ze met hun hond communiceren en hoe dit ook anders kan.

Wil jij:

   

   • er ook meer uithalen als je kijkt naar het dagelijkse gedrag van jullie hond?

   • meer je eigen koers varen en je niet te veel aantrekken van opmerkingen van anderen?

   • dat je hond ophoudt met dat getrek aan de riem?

   • dat je hond socialer wordt zodat het lopen makkelijker wordt?

  Hondenschool Oosterhout: Privé hondengedragstraining met een hondengedragstherapeut

  Heb jij ook geen zin om veel op een trainingsveld te gaan staan met een heleboel afleiding van andere honden en mensen voordat je enige verandering in het gedrag van je hond kunt zien?

  Boek nu snel vooruitgang door 1 op 1 met een ervaren hondengedragstherapeut samen te werken die het gedrag van je hond optimaal analyseert en een trainingsplan samenstelt. Samen train je, zonder enige afleiding of tijdverlies, nieuw en beter gedrag zodat op korte termijn resultaat geboekt wordt en dit ook lang blijft en geen ‘quick fix’ is. Je wordt uitgelegd hoe het leerproces van jouw hond eruitziet en hoe jij het beste een rol hierin kun spelen om je hond naar beter gedrag op te zetten. Hiermee kun je dit in de toekomst zelf blijven opvolgen en heb je hier langdurig profijt van.

  Ook als je je hond uit een asiel of buitenland hebt geadopteerd kun je snel vooruitgang boeken met een gedragstraining van Marcel Dog Training. Je geeft je hond hiermee de kans om zijn achterstand in ontwikkeling in te halen waardoor de omgang met je hond sterk verbetert. Hiervan plukt de hele sociale omgeving zijn vruchten.

  Hondentraining door een specialist in gedragsproblemen

  Marcel Dog Training is een privé hondenschool met een hoog slagingspercentage in het veranderen van gedrag wat we niet willen naar gewenst gedrag. Dit komt doordat Marcel een kynologische opleiding gevolgd heeft in Nederland en zich gespecialiseerd heeft in gedragsproblemen en opvoeding in de Verenigde Staten. Hier is hij persoonlijk opgeleid door Cesar Millan, onder meer bekend van programma’s op National Geographic zoals de Dog Whisperer en Better Human Better Dog. Zijn motto is “met een persoonlijke aanpak los je ieder probleem op.”

  Bij Marcel Dog Training worden meerdere diervriendelijke methodes en technieken toegepast om ervoor te zorgen dat je hond de professionele hulp krijgt die hij/zij verdient!