Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Tilburg

Marcel Dog Training is de privé hondenschool die opereert in omgeving Tilburg, Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Made en omstreken. Als er een gedragsprobleem is dat niet verbetert, dan komt dit vaak omdat de achterliggende factoren niet zijn veranderd en de eigenaar(en) zich er vaak niet van bewust zijn. Waarom doet de hond wat hij doet? Marcel Dog Training kan dit inzichtelijk maken en handvatten geven om dit op te lossen samen met je hond zodat je samen meer kunt genieten.
 
De MDT-trainingen zijn vooral geschikt voor iedereen die nu wel eens het gedrag van hun hond wil verbeteren maar tegen dezelfde patronen aan blijft lopen, en dit op een diervriendelijke manier met geduld en aandacht willen oplossen.
 
Wil jij:

  • ook dat je stopt met twijfelen over de juiste aanpak en word je tureluurs van alle verschillende opvoedstijlen en adviezen? Wanneer doe je het nu eens goed?
  • een hondencoach waarvan je niet alles zomaar klakkeloos hoeft aan te nemen en die een eigen mening waardeert als je dit kunt onderbouwen
  • een hond en er blind op kunnen vertrouwen dat hij /zij zich altijd veilig in zijn omgeving en met je dierbaren weet te gedragen
  • ook dat je hond ophoudt met dat vervelende getrek aan de riem maar weet je niet hoe je dit moet stoppen?
  • een sociale hond die nooit meer hapt, uitvalt of gromt naar andere honden of angstig is?

Wat is beter: een reguliere hondenschool of een privé hondentrainer?

In plaats van om in weer en wind op een trainingsveld te moeten staan met veel mensen en honden is er ook een efficiëntere manier om op korte termijn resultaat te boeken. Je hond is zo nooit afgeleid en krijgt een trainingsprogramma die speciaal op hem gericht is. Hiermee kan niet alleen sneller resultaat verkregen worden; je krijgt ook inzicht in het leerproces van je hond en begrijpt waarom hij doet wat hij doet. Hiermee kun je het gedrag van je hond altijd blijven verbeteren als ergens in zijn leven zich weer wat voordoet wat je niet aanstaat.
 
Tegenwoordig hebben veel mensen een hond uit het buitenland of asiel gehaald en is er niet zelden een leerachterstand opgedaan waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt. Boek daarom een consult en ga hiermee snel aan de slag zodat het gedrag van je hond spoedig veel prettige en socialer wordt!

Hondenschool Tilburg: Privé training

Marcel Dog Training is een privé hondenschool met een hoog slagingspercentage in het veranderen van gedrag wat we niet willen naar gewenst gedrag. Dit komt doordat Marcel een kynologische opleiding gevolgd heeft in Nederland en zich gespecialiseerd heeft in gedragsproblemen en opvoeding in de Verenigde Staten. Hier is hij persoonlijk opgeleid door Cesar Millan, onder meer bekend van programma’s op National Geographic zoals de Dog Whisperer en Better Human Better Dog. Zijn motto is “met een persoonlijke aanpak los je ieder probleem op.”
 
Bij Marcel Dog Training worden meerdere diervriendelijke methodes en technieken toegepast om ervoor te zorgen dat je hond de professionele hulp krijgt die hij/zij verdient!