Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Made

Marcel Dog Training is de privé hondenschool die opereert in omgeving Made, Gorinchem, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Raamsdonk, Den Hout, Waspik, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Breda, Oosterhout, en omstreken. Het is gebruikelijk dat de misdragingen van honden in de loop van de tijd veelal worden geaccepteerd door de baasjes simpelweg omdat het hardnekkige gedragsproblemen zijn!

Vaak zijn ze bij meerdere hondenscholen of gedragstherapeuten geweest en lijkt er op korte termijn wat veranderd maar op de lange termijn komen de issues weer terug. Om moedeloos van te worden. Als gedragsproblemen niet bij de oorzaak worden opgelost of er teveel druk op de hond wordt gelegd hebben alle mogelijke oplossingen slechts een tijdelijk effect. Bovendien komt het gedrag heftiger terug en wat moet je dan doen? Marcel Dog Training werkt niet met korte termijn oplossingen ofwel zgn. quick-fix. Door het gedrag van je hond en zijn omgeving grondig te analyseren wordt eerst gekeken wat de achterliggende oorzaak is. Hierna wordt een concreet stappenplan gemaakt en termijn gegeven zodat de eigenaar weet hoe zij het gedrag kunnen veranderen, wat zij moeten doen en bovendien hoe lang het duurt voordat dit nieuwe gedrag is geconditioneerd oftewel bekrachtigd is. Ieder nieuw gedrag zal een aantal keren herhaald moeten worden voordat dit in tijd langdurig ingezet kan worden door een hond.
 
De MDT-trainingen zijn vooral geschikt voor mensen die op een diervriendelijk manier het gedrag willen veranderen i.p.v. continu corrigeren met alle frustraties van dien.
 
Wil jij ook?:

stoppen met het constant bezig zijn met je hond die je veel aandacht, energie en tijd opslokt terwijl je geen resultaat ziet?

een betrouwbare hond die je met een gerust hart kunt vertrouwen?

normaal op straat kunnen lopen zonder dat je door je hond vooruit wordt getrokken?

Wat spreekt jou meer aan een privé-hondentrainer die bij jouw thuis komt en je op de finesses wijst of een hondenschool waarbij je met 10 andere mensen op een veldje staat en algemene aanwijzingen krijgt?

Vele eigenaren van baasjes staan wekelijks in weer en wind op een trainingsveld en zien maar langzaam of weinig resultaat terwijl ze er wel veel tijd en geld in geïnvesteerd hebben. Gelukkig is er een manier om op een comfortabele manier sneller resultaat te kunnen krijgen. Zodra dat je hond begrijpt wat je nu echt van hem verlangt en een aantal regels in ogenschouw neemt leert je hond veel sneller. Dit geeft ook een verlichting en positief gevoel met de baasjes hetgeen weer een positieve werking op de communicatie en het gedrag van je hond heeft
 
Of je nu een hond sinds pub hebt of net uit het buitenland of asiel hebt geadopteerd begin vandaag met een betere communicatie naar je hond zodat hij weet wat je van hem verlangt. Een hond die luistert en doet wat je van hem verlangt is een betrouwbare hond die je overal mee naar toe kunt nemen en een verrijking voor je sociale omgeving. Wie wilt dit nu niet?

Hondenschool Made: Privé training

Marcel Dog Training is een privé hondenschool die zich focust op het gedrag te ontwikkelen wat je wel wilt. Ongewenst gedrag wordt eenvoudig omgebogen met oog op nieuwe technieken die hondeneigenaren wordt aangeleerd. Marcel heeft een kynologische opleiding gevolgd heeft in Nederland maar omdat hij dit te theoretischis hij zich gaan specialiseren het veranderen van gedrag in de Verenigde Staten. Hij persoonlijk opgeleid door Cesar Millan, onder meer bekend van programma’s op National Geographic zoals de Dog Whisperer en Better Human Better Dog. Zijn idee is dat de hond nooit schuldig is hij heeft het gewoon niet begrepen wat iedereen verlangt.
 
Bij Marcel Dog Training worden meerdere diervriendelijke methodes en technieken toegepast om ervoor te zorgen dat je hond de professionele hulp krijgt die hij/zij verdient!