Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Kaatsheuvel

Marcel Dog Training, de privé hondenschool in Kaatsheuvel en omgeving. Heb je te maken met gedragsproblemen bij je hond die maar niet verbeteren? Dan kan het zijn dat de onderliggende factoren niet zijn aangepakt en dat de eigenaar(en) zich daar niet van bewust zijn. Bij Marcel Dog Training helpen we je inzicht te krijgen in waarom je hond zich gedraagt zoals hij doet, en bieden we handvatten om dit samen met je hond op te lossen, zodat je samen meer kunt genieten.

Onze MDT-trainingen zijn geschikt voor iedereen die het gedrag van hun hond wil verbeteren, maar vastloopt in dezelfde patronen. We werken op een diervriendelijke manier, met geduld en aandacht, om tot oplossingen te komen.

Bij Marcel Dog Training krijg je:

  • Duidelijkheid over de juiste aanpak, zodat je niet meer hoeft te twijfelen en niet overweldigd wordt door verschillende opvoedstijlen en adviezen.
  • Een hondencoach die openstaat voor jouw eigen mening en deze waardeert als je deze kunt onderbouwen.
  • Een hond die zich veilig gedraagt in zijn omgeving en met je dierbaren, zodat je blind kunt vertrouwen op zijn gedrag.
  • Hulp bij het stoppen van vervelend trekgedrag aan de riem, als je niet weet hoe je dit moet aanpakken.
  • Begeleiding naar een sociale hond die niet meer hapt, uitvalt of gromt naar andere honden, of angstig is.

 

Waarom kiezen voor een privé hondentrainer in Kaatsheuvel in plaats van een reguliere hondenschool?

Onze efficiënte aanpak zorgt voor sneller resultaat, omdat je hond niet wordt afgeleid en een trainingsprogramma krijgt dat speciaal op hem is gericht. Hierdoor krijg je ook inzicht in het leerproces van je hond en begrijp je waarom hij zich gedraagt zoals hij doet. Zo kun je het gedrag van je hond blijven verbeteren, zelfs als er zich in de toekomst situaties voordoen die je niet aanstaan.

Steeds meer mensen adopteren honden uit het buitenland of uit een asiel, wat soms kan leiden tot een leerachterstand die in het dagelijkse leven voor problemen kan zorgen. Plan daarom een consult bij Marcel Dog Training en ga snel aan de slag om het gedrag van je hond te verbeteren, zodat hij zich prettiger en socialer zal gedragen!

Jouw hond trainen in Kaatsheuvel?

Wil je meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op. Marcel Dog Training, dé privé hondenschool in Kaatsheuvel en omgeving, staat voor je klaar om jou en je hond te helpen.