Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Etten-Leur

Marcel Dog Training is geen standaard hondenschool maar gespecialiseerd in positieve gedragsveranderingen door gerichte hondentrainingen. Wij zijn o.a. actief in de omgeving van Etten-Leur, Breda, Bergen op Zoom, Rucphen en Sprundel.  

In het dagelijks leven leren mensen samenleven met allerlei misdragingen of ongewenst gedrag van hun hond. Liever zouden we dit natuurlijk anders zien. Niemand zit te wachten op een hond die gromt of uitvalt aan de lijn en wil een sociale hond. Ook zit niemand te wachten om tijdens de wandeling door je hond voortgetrokken te worden aan de riem. De praktijk is helaas dat wat mensen ook proberen, het gedrag van hun hond niet veranderd of slechts voor een korte periode veranderd en de frustratie  daardoor toeneemt. Wordt er teveel druk uitgeoefend op de hond, dan zien ze dat het misgedrag heftiger terugkomt op een later tijdstip.

Hondengedragstraining in Etten-Leur

Omdat dit anders kan is Marcel Dog Training zich gaan specialiseren op krachtige maar diervriendelijke gedragstrainingen voor honden, waarbij de baas weer de controle over zijn hond terugkrijgt en weer kan ontspannen. Veel mensen zijn inmiddels positief verrast over het resultaat na één of een paar trainingen.

Alle MDT-trainingen zijn geschikt voor eigenaren die niet alleen veel van hun hond houden, maar ook bereid zijn om zelf actief en positief met hun hond bezig te gaan, zodat er geen quick-fix maar een blijvende oplossing gerealiseerd wordt.

Wat is jouw doel:

   • een sociale hond die niet meer uitvalt naar andere honden of mensen?

    • een betere samenwerking met je hond zonder dat dit veel energie of frustratie kost?

   Dan is Marcel Dog Training de manier om gericht aan de slag te gaan en snel resultaat te zien.

    

   Hondentrainer aan huis?

   Aan jou de keuze: een hondentrainer aan huis die zich richt op het gedrag van jouw hond en dit snel ombuigt zodat je optimaal kunt ontspannen met je hond, of vele lessen op een trainingsveld met 10 andere cursisten. Minder resultaat in meer tijd en kosten of gericht aan de slag?

   Veel mensen besteden veel tijd aan hun hond op deze manier en boeken te weinig resultaat terwijl dit anders kan. Efficiënter en effectiever waarbij het nieuwe gedrag blijvend is en mensen weten hoe ze moeten bijsturen indien nodig.

   Het maakt niet uit of je een volwassen hond of een pub hebt of een adoptiehond in huis hebt genomen. Zodra je door hebt hoe je op een natuurlijk manier met je hond kan communiceren en resultaat ziet veranderd je samenwerking met je hond in een positievere met meer resultaat.

   Neem gerust contact op met Marcel en bespreek de mogelijkheden, tel. 06-13239766.