Het gedrag dat je wél wilt

Marcel Dog Training

Hondenschool Den Hout

Bent u op zoek naar een uitgebreide hondentraining in Den Hout? De ervaren trainers bij Marcel Dog Training bieden een gevarieerd aanbod van hondencursussen aan om uw trouwe metgezel te helpen groeien en gedijen. Onze cursussen zijn speciaal ontworpen om de behoeften van elke hond en eigenaar te vervullen. Leer de basisvaardigheden, verbeter het gedrag en versterk de band met uw hond bij onze gerenommeerde hondenschool.

Gedragsproblemen oplossen

Heeft uw hond gedragsproblemen die u wilt aanpakken? Bij Marcel Dog Training helpen we u graag bij het oplossen van deze uitdagingen. Onze ervaren gedragsspecialisten werken samen met u en uw hond om gedragsproblemen zoals agressie, angst, blaffen, en onzindelijkheid aan te pakken. Met behulp van positieve gedragsmethoden en gepersonaliseerde strategieën zorgen we ervoor dat uw hond weer gelukkig en evenwichtig wordt.

Privé honden training in Den Hout

Heeft u behoefte aan persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt trainingsprogramma voor uw hond? Bij Marcel Dog Training bieden we privétrainingssessies aan in Den Hout die volledig zijn afgestemd op de behoeften van uw hond en uw specifieke doelen. Onze ervaren trainers werken nauw met u samen om individuele gedragsproblemen aan te pakken, specifieke gehoorzaamheid te verbeteren of zelfs geavanceerde vaardigheden te trainen. Met privétraining kunt u in een rustige en vertrouwde omgeving werken, waarbij de focus volledig op uw hond ligt.

Blijf niet wachten en aanmodderen als je niet tevreden of gefrustreerd bent. Er is een oplossing!

Is het iets voor jou?

Trainingen van Marcel Dog Training zijn geschikt voor alle mensen die: 

  • al zoveel geprobeerd hebben en niet meer weten wat wel werkt

  • geen behoefte meer hebben aan trainers die het beter weten, maar die het niet laten zien

  • willen dat hun hond eindelijk ophoudt met dat trekken aan de riem, opspringen of blaffen?

  • hun hond gewoonweg beter willen begrijpen en meer willen genieten van de samenwerking

Waarom hondentraining in Den Hout?

 • ben jij er ook klaar mee om in weer en wind met 10 man op een trainingsveldje te gaan staan? 
 • wil jij snel en vooral blijvende resultaten zien, waarbij je begrijpt hoe je hond denkt?
 • wil jij echte aandacht voor jouw hond en zijn gedragsprobleem? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met Marcel boek je snel vooruitgang door 1 op 1 met een ervaren hondengedragstherapeut op te trekken, die het gedrag van jouw hond vakkundig analyseert. Door het probleemgedrag bij de oorzaak aan te pakken zijn de resultaten blijvend en als er een terugval is weet jij wat er van jou verlangd wordt. 

Het maakt niet uit of je een puppy of een volwassen hond hebt, een hond uit het asiel of uit het buitenland. Jonge honden leren weliswaar sneller, maar ook oudere honden met een achterstand in ontwikkeling blijven een leven lang leren. Misschien niet zo snel, maar met geduld en inzet is veel te bereiken! Fijn voor je hond omdat deze beter in zijn vel komt te zitten, maar ook fijn voor zijn omgeving omdat hiermee allerlei misdragingen tot het verleden behoren.

Hondengedragstraining in Den Hout door een specialist

Marcel Dog Training is een privé hondenschool met een hoog slagingspercentage in het veranderen van gedrag. Marcel heeft een kynologische opleiding gevolgd in Nederland en zich later gespecialiseerd in echte gedragsproblemen bij honden van alle rassen Hij is persoonlijk opgeleid door Cesar Millan en zijn team van meest ervaren hondentrainers in Amerika. Hij is onder meer bekend van programma’s op National Geographic zoals de Dog Whisperer en Better Human Better Dog. Marcel zijn motto is “met een gedegen persoonlijke aanpak los je ieder probleem op als je de oorzaak eerst vastgesteld.”

Bij Marcel Dog Training diervriendelijke methodes en technieken toegepast en staat het welzijn van je hond centraal.

Hondengedrag Consulatie

Heeft u specifieke vragen over het gedrag van uw hond? Het hondengedrag advies bij Marcel Dog Training biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de manier van denken van uw hond en oplossingen te vinden voor gedragsproblemen. Onze deskundige gedragsspecialisten zullen uw hond observeren, uw vragen beantwoorden en advies op maat geven om een harmonieuze relatie met uw viervoeter te bevorderen. Of het nu gaat om agressie, angst, verlatingsangst of territoriaal gedrag, wij helpen u graag om een positieve verandering te bewerkstelligen.